Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Κορυφαίες πωλήσεις

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 51041

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΣΥΝΘΕΣΗ:80%ΒΑΜΒΑΚΙ 20%VISCOSE ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ...

39,90 € 19,90 €
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 51042

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΣΥΝΘΕΣΗ:80%ΒΑΜΒΑΚΙ 20%VISCOSE ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ...

39,90 € 19,90 €

Η DASS ITALY ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΕΙ

Η DASS ITALY ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΕΙ
  • Το άνετο ντύσιμο δεν είναι και βαρετό. Πειραματιστείτε με χρώματα και υφάσματα προσέχοντας ομως να μην βάζετε πάνω απο τρία χρώματα

•          Το πουκάμισο ειναι το ρούχο που μπορείτε να το φοράτε όλη μερα. Σας προτίνουμε λοιπόν τις παρακάτω συμβούλες: 1) Μην  σηκώνετε  το γιακά του πουκαμίσου2) Διπλώστε τα προσεκτικά τα μανίκια, γυρνώντας τα προς τα πάνω ώστε να είναι στο ίδιο μήκος μεταξύ τους.3) Άποφύγετε να  βάλετε γραβάτα με κοντομάνικο 4) Ανάλογα με τη γραμμή φορέστε το πουκάμισο μέσα ή έξω από το παντελόνι.

•          Ο κανόνας που λέει ότι πρέπει να ταιριάζουν τα χρώματα της ζώνης και των παπουτσιών ισχύει. Δεν χρειάζεται να έχετε την ακριβή απόχρωση, αρκεί να μην είναι εντελώς διαφορετική απόχρωση.

•          Με εξαίρεση τις αθλητικές εμφανίσεις, οι λευκές κάλτσες δεν ειναι η καλύτερη επιλογή.Προτιμήστε χρώματα και σχέδια καλτσών που συνδυάζονται με τα υπόλοιπα ρούχα σας 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code